Missie & Visie

Missie

Wij helpen mensen die ondersteuning nodig hebben. We begeleiden op verschillende vlakken in dagelijkse taken. Ons doel is om zelfredzaamheid en regie van de cliënt weer terug te geven. Dat doen we door persoonlijke begeleiding vanuit eigen huis van de cliënt.

De kernwaarden waar wij in geloven zijn vriendelijkheid, vertrouwen, persoonlijke aandacht en transparant samenwerken.

Visie

Wij vinden het belangrijk om altijd persoonlijk in contact te staan met de cliënten om een vertrouwde en veilige omgeving te creëren. Stap voor stap, cliënt per cliënt zorgen wij ervoor dat zij weer structuur en ritme terugkrijgen. Zo zorgen we ervoor dat ze in de toekomst zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Vriendelijkheid

Een van onze belangrijkste kernwaarden is vriendelijkheid.

Vriendelijkheid zit in de kleine dingen die je doet voor een ander, het is een kleine moeite om een mooie glimlach te laten zien. Dat kost je niets en je krijgt er veel voor terug.

We zullen ons altijd positief opstellen naar de cliënt toe.

De cliënt wordt altijd met respect behandeld. We hebben persoonlijke aandacht voor iedereen. Een luisterend oor en geen oordeel.

Vertrouwen

Vertrouwen is samen verbinden.

Betrouwbaar en integer zijn naar jezelf en naar anderen door te werken vanuit de juiste intenties, vanuit het geloof in je eigen goedheid en die van anderen.  

 

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet

Transparant Samenwerken

Door transparant en eerlijk te werken creëren we een laagdrempelige en open cultuur.

Hierdoor zullen onze cliënten zich veilig en comfortabel voelen. En daardoor zal de samenwerking met cliënten op een positieve manier verbeteren.

Hulp & Ondersteuning

Heeft u vragen, wilt u informatie of een afspraak inplannen?