over mij

Ingrid Grippeling

Mijn naam is Ingrid Grippeling en ik woon samen met mijn meiden Jennifer en Milou in Hoorn. Afgelopen jaren heb ik regelmatig gezorgd voor familieleden die hulp nodig hadden.

Mijn meiden worden al zelfstandiger en dat geeft ruimte. Ook in mijn hoofd, waardoor ik meer na ging denken wat echt betekenis geeft. Ik kwam erachter dat het nu écht tijd is om de stap te zetten richting de zorg. Dat wat ik met passie doe, goed in ben en veel energie uit haal. Mijn huidige werk geeft niet meer de voldoening die ik zoek. Met de bevestiging van mijn familie en vrienden, die al vaker zeiden dat ‘zorgen voor anderen’ goed bij mij past, durf ik de stap nu met 100% te nemen!

Met mijn Westfriese nuchterheid laat ik me niet snel van mijn stuk brengen. Mensen zijn geneigd om snel hulp af te slaan. Je denkt dat je er zelf wel uitkomt of je vindt het lastig om hulp te vragen. Dan ga ik toch graag het gesprek aan om elkaar persoonlijk te leren kennen. Tussen de regels door hoor ik wat je écht nodig heb en waar je tegenaan loopt.

 ‘Waar teveel emotie bij komt kijken help ik je erdoorheen.’

Zelfredzaamheid van de cliënten en eigen regie behouden vind ik heel belangrijk. Ik help je in een periode wanneer je even niet meer weet hoe je verder moet. Dat steuntje in de rug, daar kom ik kijken. Ik bied hulp bij het maken van moeilijke beslissingen. Waar emoties vaak de overhand nemen blijf ik scherp. Zo maken we samen de juiste keuzes en hoef je je niet bezig te houden met financiële en administratieve rompslomp. Dat is wel het laatste waar je je mee bezig wil houden. Wanneer de juiste keuzes zijn gemaakt en alles weer op de rit is voor mijn cliënten en hun naasten kan ik de deur met een gerust gevoel sluiten.

De waardering die ik krijg bij het helpen van anderen is elke keer weer als een grote beloning. En daar ga ik voor!

Hulp & Ondersteuning

Heeft u vragen, wilt u informatie of een afspraak inplannen?